Itzy-Bitzy Communications ApS

Itzy-Bitzy Communications ApS er ejet af Steen Schnack Grønfeldt og har eksisteret i over 20 år - oprindeligt grundlagt som en oversættelsesvirksomhed i 1997. Steen har gennem tiden været selvstændig konsulent og freelance oversætter på fuld tid, iværksætter og partner i en e-handelsvirksomhed og senere været ansat inden for search og digital marketing i forbindelse med digital transformation i Jabra, Languagewire og i dag hos Bang & Olufsen.

Oversættelse, HTML og SEO

Steen har siden midten af 1990’erne arbejdet med produktion af web-løsninger, alt fra html og webdesign, til i 20’erne at arbejde med e-handel, Google Ads, Web-analyse, SEO og senere contextual marketing, personalisering, lead generering og marketing automation.

Steen er oprindeligt uddannet oversætter og har efterfølgende opnået en Master i tværmedial kommunikation – Cross Media Communication – fra Københavns Universitet.

I dag er Itzy-Bitzy et sted for gør-det-selv-seo, rådgivning og hjælp til at forstå digital marketing.

Hvis du ønsker at kontakte Steen kan du gøre det på Linkedin.

Itzy-Bitzy.com ApS
c/o Grønfeldt
Finsensvej 124
2000 Frederiksberg

CVR-nummer: 2886 2512

Itzy-Bitzy websites

Det lille projekt, Basis CMS, er et 100% performance, compliance og SEO optimeret CMS. Det bruger - som udgangspunkt - ikke cookies og det bruger ikke database.

Hvis Steen en dag ikke har andet at lave, vil han tage rundt og spille alle mulige golfbaner i Europa - og skrive om oplevelserne. Hvis du vil læse om det, skal du ind på Golfgaver.dk - det kan også være der en dag kommer andre golfrelaterede ting, men det kræver jo tid til både at spille og skrive om det bagefter.

Om Itzy-Bitzy opdateret 2021-01-03