Sådan kommer vi i kontakt – og lidt om Itzy Bitzy

Kontakt Steen på hej@itzy-bitzy.dk og hør, hvordan han kan hjælpe jer med jeres synlighed online.


Itzy Bitzy Communications

Itzy Bitzy Communications ApS er ejet af Steen Schnack Grønfeldt og har eksisteret i over 20 år - oprindeligt grundlagt som en webdesign- og oversættelsesvirksomhed i 1997.

Steen har gennem tiden været selvstændig konsulent og freelance oversætter på fuld tid, iværksætter og partner i en e-handelsvirksomhed og senest været ansat inden for search, digital marketing og e-commerce ved projekter med digital transformation hos Jabra (2011-2014), Languagewire (2014-2018) og senest Bang & Olufsen (2018-2023).

Steen er erhvervssprogligt uddannet fra CBS og har desuden en Master i Tværmedial Kommunikation fra Københavns Universitet. Se Linkedin for flere detaljer.

Stor erfaring med hele tiden at lære nye ting

Steen har gennem mange års arbejde med web, e-handel og digital marketing erfaring med hele tiden at skulle lære nye systemer og platforme. Det er en del af arbejdet med digital marketing. Samtidig har Itzy Bitzy et stort netværk af specialister og eksperter inden for alle mulige dele af det digitale. Fra copywriting, software udvikling til grafisk produktion.

Kontakt Steen hvis I er interesserede i at vide mere. kan det være en god idé, hvis jeres virksomhed ikke har opgaver eller budget til en senior digital specialist på fuld tid.

Fordelen for jeres virksomhed er, at I hurtigt kan få afprøvet og testet nogle ting af, uden at ansætte en fuldtidsmedarbejder eller hyre et bureau. Det giver stor fleksibilitet og er en billig måde at få en erfaren specialist tilknyttet.

For eksempel kan Steen også hjælpe med at få ansat et team af junior / koordinatorer som han coacher og vejleder.

Digital synlighed og ROI har altid været centralt

Steen har i hele sin karriere arbejdet med produktion af web-løsninger til e-handel, SEO, Google Ads, Web-analyse, personalisering, content marketing, lead-generering og marketing automation. Med den brede erfaring og løsningsorienterede tilgang, indgår Steen gnidningsfrit i ethvert digitalt team, hvor han bidrager med at øge værdien af virksomhedens marketing aktiviteter.

Du kan kontakte Steen og Itzy-Bitzy på hej@itzy-bitzy.dk.

Websites fra Itzy-Bitzy

Med erfaring og viden bliver der kortere fra idé til løsning. Som en del af hele tiden at teste løsninger og finde nye løsninger, har Steen nogle mindre projekter, der kan hjælpe til at finde løsninger og inspiration til det øvrige arbejde.

Basis CMS

Det lille projekt, Basis CMS, er et 100% performance, compliance og SEO optimeret CMS. Det bruger - som udgangspunkt - ikke cookies og det bruger ikke database. Det betyder at man ikke behøver cookie consent fra brugeren og det begrænser risikoen for hacking. Selvfølgelig begrænser det også de dynamiske features og målrettet markedsføring.

Golf Gaver

Hvis Steen en dag ikke har andet at lave, vil han tage rundt og spille alle mulige golfbaner i verden - og skrive om oplevelserne. Hvis du vil læse om det, skal du ind på Golfgaver.dk - det kan også være der en dag kommer andre golfrelaterede ting, men det kræver jo tid til både at spille og skrive om det bagefter.

Om Itzy-Bitzy

Itzy Bitzy Communications ApS
c/o Grønfeldt
Finsensvej 124
2000 Frederiksberg

CVR-nummer: 2886 2512

Om Itzy-Bitzy. Opdateret 2023-06-07